LENNOX COOLING

Home > Catalogue > Cooling > LENNOX

Product Info

 De INNOV@ Dedicated Datacenter Cooler dient te worden aangesloten op een koud watersysteem. De unit is standaard voorzien van een twee-weg klep en hydrofiele coating op het koudwaterblok.

 

Mechanisch

De unit is opgebouwd met behulp van een zelfdragend frame en plaatstalen panelen van 1,2 mm dikte. Het frame en de plaatstalen panelen zijn gefabriceerd uit gegalvaniseerd staal en daarna voorzien van een epoxy polyester coating in de kleur RAL 9002. Alle panelen zijn voorzien van polyurethaan foam classificatie 1 volgens de UL 94 normering. Deze open cel foam heeft als eigenschap geluid bijzonder goed te absorberen. De unit is zodanig ontworpen dat alle onderhoud aan de unit vanaf de voorzijde uitgevoerd kan worden.
EC Ventilator techniek van EMB papst: borsteloze gelijkstroommotor voorzien van backward Curved Blades voor maximale efficiency op elke ventilatorsnelheid. Traploos instelbaar via een 0-10 Volt signaal m.b.v. de microprocessordisplay. Voor vereenvoudigd inbedrijfstellen en optimaliseren van de luchthuishouding in de computerruimte. Airflowswitch voor continue controle van de luchtstroom
 
Continue controle van de luchthoeveelheid over de unit. Indien de tegendruk wijzigt past de unit zich automatisch aan, waardoor de voelbare koelcapaciteit intact blijft. Tevens kan deze regeling gebruikt worden voor het constant houden van de luchtdruk onder de vloer / in de koude gang. 

Product Gallery

References

Contact

 

Lennox Europe

Watergoorweg 8

3861 MA NIJKERK GLD

+31 33-2471800

info.nl@lennoxeurope.com

http://www.lennoxemeia.com/

 

Best Practices
© 2012. All rights reserved. Terms & Conditions