De Stroomplantage

Home > Catalogue > Renewables > De Stroomplantage

Product Info

  De Stroomplantage levert turn key PV-installaties voor een optimale stroomproductie voor bedrijven, instellingen en overheden. We verzorgen het gehele proces, van rendementsberekeningen tot en met de netaansluiting  en administratieve handelingen. Onze engineers ontwerpen een optimaal systeem toegesneden op de wensen van uw organisatie, het beschikbare dakoppervlak en het patroon van stroomgebruik.

 Een zonnepaneel of PV-paneel bestaat uit een serie zonnecellen die tussen een glasplaat en enkele kunststof folies zijn gelamineerd. Dankzij het  photovoltaÑ—sch  (PV) effect, wordt zonlicht in de cellen omgezet in elektriciteit. Andere typen zijn monokristallijne of dunne film zonnepanelen. Een zonnepaneel levert gelijkstroom. Een omvormer is nodig om wisselstroom van 230 Volt te verkrijgen zodat deze voor elektrische apparaten en het reguliere net gebruikt kan worden. Uw PV systeem wordt na de omvormers aan het net gekoppeld. Die koppeling zorgt er voor dat uw verbruik en eigen opwekking niet altijd gelijktijdig hoeven te zijn.

Energiekosten maken een steeds groter deel uit van de Total Cost of Ownership van bedrijfsgebouwen. Door zelf producent van energie te worden, verandert uw bedrijfsmodel; van variabele kosten (uw energienota) naar een vaste afschrijving op een investering. Zonne-energie ligt daarom steeds vaker voor de hand. Zonne-energie is een reële economische keuze geworden. Naast de economische voordelen blijven de maatschappelijke voordelen evident. U ontziet het milieu door uw CO2 uitstoot en onze energie-afhankelijkheid te verminderen. Als laatste: wist u dat zonnepanelen een hele effectieve methode zijn om het energie prestatielabel van uw bedrijfsgebouw met stappen te verbeteren? 

 
Download tech specs

Product Gallery

References

Contact

 

De Stroomplantage

Mercatorweg 63B

6827 DB  Arnhem

+31 26 750 3050

info@destroomplantage.nl

http://www.destroomplantage.nl/

 

Best Practices
© 2012. All rights reserved. Terms & Conditions